نحوه بسته بندی وسایل برای اسباب کشی و لوازم مورد نیاز آن
اسبابکشی یا همان اثاث کشی، کار پرزحمتی است که به دلیل تاثیر عوامل مختلف در اجرا، ذهن شما را درگیر میکند. در زمان اسباب کشی عوامل مختلفی مانند تاریخ اسباب کشی، شرکت باربری، ساختمان مبدا و مقصد و بسته بندی صحیح وسایل نقش دارند. در میان این عوامل، نحوه بسته بندی وسایل برای اسباب کشی یکی از کلیدیترین عوامل است؛ اگر این کار به درستی انجام نشود، خطر آسیبدیدگی لوازم شما بالا میرود. برای آشنایی با اصول بسته بندی صحیح با ما در این مطلب همراه باشید.
لوازم بسته بندی اثاث کشی چه لوازمی هستند؟
برای محفوظ نگه داشتن وسایل از آسیبهای احتمالی باید آنها را به طور اصولی بسته بندی کنید. برای بسته بندی هر وسیله بسته به شکل، جنس، اندازه و وزن آن نیاز به لوازم مخصوصی خواهید داشت. در ادامه به معرفی برخی از این لوازم میپردازیم.
کارتن یا جعبه
کارتن، ارزانترین و در دسترسترین وسیله برای حمل وسایل ریز و درشت است. کارتنها وسایل بسیاری را در خود جای میدهند و از دستوپا گیر شدن وسایل جلوگیری میکنند. از میان انواع کارتنها، کارتنهای موزی نسبت به سایر کارتنها مقاومت بیشتری دارند و دربدار بودن آنها باعث میشود کار شما آسان شود.
روزنامه؛ ارزان و پرمصرف
بهترین بسته بندی وسایل شکستنی برای جابجایی منزل با استفاده از روزنامه انجام میشود. نحوه بسته بندی وسایل برای اسباب کشی با استفاده از روزنامه، بدین صورت است که وسایل شکستنی را درون روزنامه میپیچیم تا مانع از سایش آنها روی یکدیگر شویم. روزنامه ضربهگیر ارزانی است و از وسایل شکستنی شما به خوبی مراقبت میکند.
نایلون حبابدار
نایلونهای حبابدار برای ضربهگیری لوازم طراحی شدهاند. نایلون حبابدار از روزنامه گرانتر هستند و برای خریدن آنها باید به پلاسکوها مراجعه کنید. نایلونهای حبابدار در ابعاد بزرگ هم پیدا میشوند و میتوانید آنها را دور لوازم بزرگ مانند یخچال و لباسشویی بپیچید تا در حمل نقل ضربه نخورند و خط و خش روی بدنه آنها نیفتد.
طناب محکم
از اصول نحوه صحیح بسته بندی وسایل برای اسباب کشی، بستن دور تا دور کارتنهاست؛ اگر درب کارتنهای شما در طول مسیر باز شوند یا کارتنها دچار پارگی شوند، وسایل شما به زمین میریزند و دچار صدمه میشوند. برای جلوگیری از این اتفاق از طناب استفاده میشود.
چسب مخصوص کارتن
یک جایگزین در دسترس برای طناب، چسب مخصوص کارتن است. طنابپیچ کردن کارتنها کار پرزحمتی است اما کار با چسب مخصوص کارتن آسان است. این چسبها که معمولا قهوهای رنگ هستند، در بیشتر سوپرمارکتها و ابزار فروشیها پیدا میشوند و قیمت چندانی ندارند.
برچسب بزرگ
در روزهای اسبابکشی لوازم منزل شما در کارتنهای مختلفی تقسیم میشوند. اگر با برچسبهای بزرگ کارتنهایتان را طبقهبندی کنید، پیدا کردن این لوازم در منزل جدید برایتان راحتتر خواهد بود. همچنین میتوانید با تهیه یک لیست از وسایل داخل هر کارتن از گم شدن آنها در روزهای اثاث کشی جلوگیری کنید.
بهترین نحوه بسته بندی وسایل شکستنی برای جابجایی منزل چیست؟
نحوه بسته بندی وسایل برای اسباب کشی باید به صورتی باشد که تمامی وسایل از خطرات احتمالی جابهجایی حفظ شوند. ظروف شکستنی بیشتر از بقیه وسایل در معرض خطر آسیبدیدگی قرار دارند. برای بسته بندی اصولی این ظروف، به مقدار زیادی نایلون حبابدار یا روزنامه نیاز دارید، انتخاب بین این دو سلیقهای است.
در ادامه مراحل مختلف این کار را با هم مرور میکنیم:
- مرحله اول؛ محافظت از کف و اطراف کارتن: کف کارتنی که میخواهید در آن ظرفها یا وسایل شکستنیتان را قرار دهید، یک برش کارتن اضافی قرار دهید؛ همین کار را برای اطراف کارتن نیز انجام دهید تا در اثر بلند کردن و روی زمین قرار دادن کارتن، وسایل آسیب نبینند.
- مرحله دوم؛ محافظت از وسایل شکستنی: هر یک از این وسایل را درون یک روزنامه یا نایلون حبابدار بپیچید؛ بعضی از این وسایل مانند بشقابها بزرگ هستند برای بستهبندی آنها از چند برگ روزنامه استفاده کنید. برای محافظت از قاب عکسها، میتوانید آنها را درون پارچه یا لباس بپیچید. وسایل را به ترتیب اندازه در کف کارتن بچینید تا در روز اسبابکشی لغزش نداشته باشند. چیدمان را تا جایی انجام بدهید که سر کارتن کمی خالی بماند.
- مرحله سوم؛ محافظت از درب کارتن: پس از اتمام چیدمان کارتن، روی وسایل یک برش کارتن قرار بدهید تا اگر به اشتباه وسیلهای دیگری روی آنها قرار گرفت،آسیب نبینند. رعایت نحوه بسته بندی وسایل برای اسباب کشی میتواند ضرر شما را به صفر برساند.
- مرحله چهارم؛ پلمپ کردن کارتنها: در انتها باید درب کارتنها را با استفاده از طناب ببندید. دور تا دور کارتنها را با طناب به شکل علامت بهعلاوه (+) طناب بپیچید و محکم گره بزنید. برای این کار از چسب مخصوص کارتن هم میتوانید استفاده کنید. برچسب زدن و نوشتن کلمه شکستنی روی کارتن مربوط به این وسایل را فراموش نکنید.
نکات مهم درباره نحوه بسته بندی وسایل برای اسباب کشی
در زمینه نحوه بسته بندی وسایل برای اسباب کشی، موضوعات مختلفی وجود دارد که باید به آنها توجه کرد؛ همین مساله سوالات زیادی را در ذهن ایجاد میکند. در ادامه با ما همراه باشید تا نکات مهم درباره نحوه بسته بندی وسایل برای اسباب کشی را برای شما شرح دهیم:
- برای بسته بندی آینه از نایلون حبابدار استفاده کنید و سپس دور آنها را با کارتن بپوشانید.
- در صورت نیاز به بستهبندی وسایل میتوانید از قبل با باربری هماهنگ کنید.
- بهتر است با برنامهریزی قبلی، مقدار وسایل یخچال و فریزر را کاهش دهید. در روز اسبابکشی آنها را درون یک تشت یا سبد بزرگ پلاستیکی حمل کنید تا فاسد نشوند.
- نحوه صحیح بسته بندی وسایل برای اسباب کشی با استفاده از کارتن موزی است؛ درب این مدل کارتن به خوبی چفت میشود و دستههای آن حمل و نقل را آسان میکنند.
اسباب کشی بدون دردسر با خدمات مجموعه رسالت بار
مجموعه رسالت بار، از افراد مجرب در تیم باربری خود استفاده میکند. نیروهای ما تجربه بالایی در زمینه حمل بار دارند و لوازم شما را صحیح و سالم به مقصد میرسانند. شما میتوانید برای هماهنگی آنلاین حمل بار، به بخش باربری آنلاین در صفحه اصلی سایت ما مراجعه کنید و با ثبت اطلاعات از خدمات باربری مجموعه ما بهرهمند شوید. امکان ارسال بار از تمامی مناطق 22 گانه تهران به تمامی شهرهای کشور با خدمات رسالت بار ممکن است.
سوالات متداول
چه لوازمی را نمیتوان بسته بندی کرد؟
اسپریها و مواد اشتعالزا را نمیتوان بستهبندی کرد.
آیا باربری مواد غذایی را حمل میکند؟
باربریها مواد غذایی را تنها در صورتی حمل میکنند که آنها را درون جعبههای مخصوص مواد غذایی بسته بندی کنید.
آیا باربری گلدانها را حمل میکند؟
معمولا باربریها مسئولیت گلدانها را نمیپذیرند. بهتر است خودتان آنها را بیاورید.
آیا میتوان برخی لوازم را درون کشوها حمل کرد؟
بله، اما حتما درب کشوها را بهخوبی چسب بزنید.
بدون دیدگاه